Terug naar het volledige dienstenoverzicht

 

Virussen, spyware en malware

 

Korte uitleg

 

Tegenwoordig zijn de woorden virus, spyware, malware bij iedereen wel bekend. Dit komt omdat iedereen er ook mee te maken heeft. Omdat iedereen wel is een site of email opent,  of bestanden download.


Wist u dat als u alleen al aangesloten bent op het Internet dat u vatbaar bent voor hackers en virussen. Ik kan u helpen zonder hier al te veel geld voor uit te hoeven geven. Ook al hebt u een virusscanner draaien dit is echt niet genoeg. Vooral de gratis varianten zijn niet aan te raden.

 

 

Werkwijze


Virussen hoeven niet altijd zichtbaar te zijn. Daarom is het belangrijk dat ook al verschijnt er geen melding of iets geks dat u toch de laptop/pc laat controleren door iemand die hier verstand van heeft. Wat ik doe is de gehele laptop/computer nakijken op elk stukje schadelijke software op de laptop/pc. Ik doe dit niet zoals vele met één programma, nee ik gebruik hiervoor een heel arsenaal aan programma's. Zodat alles weer netjes en veilig is.

 

 

Kosten


De kosten variëren tussen de €20 en €40, het ligt er maar net aan om hoeveel harde schijven het gaat en tevens de grote van de schijven.

 
nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte? Meld je aan voor de PC Dokter nieuwsbrief!

 

E-mail:


MSN Support

 

msn@pcdokter-rotterdam.eu

 

msn Download hiernaast de nieuwe versie van MSN Messenger

house Contact

 

Pcdokter-Rotterdam.eu

melkpad 8

3075hp Rotterdam

emailinfo@pcdokter-rotterdam.eu

tel 010-841 841 7