Terug naar het volledige dienstenoverzicht

 

Foto's terughalen

 

Korte uitleg

 

We hebben tegenwoordig allemaal wel een digitale camera, of het nou in onze telefoon zit ingebouwd of een losse we hebben er allemaal wel één . Vroeger als je foto's wilde zien moest je deze laten ontwikkelen maar tegenwoordig slaan we deze allemaal op op SD kaartjes, USB sticks, harde schijven en andere opslagmedia.


Alleen er kan van alles gebeuren met deze opslagmedia zoals foto’s die verwijderd worden. En ja wat dan? Want stelt u zich voor hele albums weg van uw (klein)zoon of (klein)dochter, of de laatste foto's van een pas verloren familielid. Maar dat is verleden tijd want de techniek is zover dat het mogelijk is uw dierbare foto’s terug te halen.

 

 

Werkwijze


De eerste stap is het intake onderzoek. Er wordt gekeken wat het probleem is. Een falende motor/format c enzovoorts. Vervolgends wordt er een richtprijs gemaakt en wordt dit overlegt met de klant. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Houdt er rekening mee dat de kosten erg variable zijn. Mocht de schijf helemaal niks meer doen is dat een stuk duurder dan een bestandje dat is verwijderd.

 

Kosten


De kosten van deze procedure worden per incident bekeken. Voor software matige data herstel wordt een maximum gerekend van 200 euro. En mocht er fysiek iets stuk zijn aan uw data drager moet er bekeken worden wat er stuk is en wat de reparatie van dit is.


 

 
nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte? Meld je aan voor de PC Dokter nieuwsbrief!

 

E-mail:


MSN Support

 

msn@pcdokter-rotterdam.eu

 

msn Download hiernaast de nieuwe versie van MSN Messenger

house Contact

 

Pcdokter-Rotterdam.eu

melkpad 8

3075hp Rotterdam

emailinfo@pcdokter-rotterdam.eu

tel 010-841 841 7