Terug naar het volledige dienstenoverzicht

 

Dataherstel

 

Korte uitleg

 

Heeft u per ongeluk uw harde schijf gewist? Of heeft u net wat verwijderd wat helemaal niet de bedoeling was, maar wat u absoluut terug moet hebben?  Of de vakantie of baby foto’s weg?Of uw bedrijfs kritische data weg?Het zijn allemaal dingen die kunnen gebeuren en als ze gebeuren is dit erg vervelend tot desastreus.. Maar geen nood dit is op te lossen!

 


Wat uiterst belangrijk is dat er na het "incident" geen schijf verkeer moet plaats vinden. Dat wil zeggen dat u de harde schijf of andere datadrager (SD kaart,USB stick) niet meer mag gebruiken. Dit verminderd namelijk de kans  om data terug te krijgen.

Verder is het van belang dat u de datadrager tijdens het vervoer goed beschermd. Wij zijn in staat altijd alle data terug te krijgen!

 

 

Werkwijze


De eerste stap is het intake onderzoek. Er wordt gekeken wat het probleem is. Een falende motor/format c enzovoorts. Vervolgends wordt er een richtprijs gemaakt en wordt dit overlegt met de klant. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Houdt er rekening mee dat de kosten erg variable zijn. Mocht de schijf helemaal niks meer doen is dat een stuk duurder dan een bestandje dat is verwijderd.

 

Kosten


De kosten van deze procedure worden per incident bekeken. Voor software matige data herstel wordt een maximum gerekend van 200 euro. En mocht er fysiek iets stuk zijn aan uw data drager moet er bekeken worden wat er stuk is en wat de reparatie van dit is.
nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte? Meld je aan voor de PC Dokter nieuwsbrief!

 

E-mail:


MSN Support

 

msn@pcdokter-rotterdam.eu

 

msn Download hiernaast de nieuwe versie van MSN Messenger

house Contact

 

Pcdokter-Rotterdam.eu

melkpad 8

3075hp Rotterdam

emailinfo@pcdokter-rotterdam.eu

tel 010-841 841 7