Terug naar het volledige dienstenoverzicht

 

Datadragers 100% veilig leegmaken

 

Korte uitleg

 

Stel u wilt u harde schijf verkopen, of u wilt even een computer aan een kennis geven. U denkt ik formatteer die schijf wil even dan kunnen ze niks terughalen.


Dit is een grote vergissing die heel veel mensen maken. Want de data die u verwijderd heeft is niet echt verwijderd. Alleen de tabel waar bijgehouden wordt waar de data zich bevindt is geleegd de data zelf is eenvoudig te achterhalen. En dit wilt u zeker voorkomen met de volgende reden. U wilt toch niet dat een ander kan zien welke sites u bezocht heb, welke bestanden er op uw computer staan, uw foto’s, video’s noem het maar op deze mensen kunnen alles van uw achterhalen. Zelfs wachtwoorden van websites en wachtwoorden van andere programma’s zijn te achterhalen. Met alle gevolgen van dien, dit is al meerdere keren ter aandacht gebracht in de media. Echter zijn er nog steeds duizenden mensen die dit gewoon blijven doen. Nu bent u goed ingelicht over de gevaren die dit kan hebben als u een harde schijf of andere datadrager weggeeft/verkoopt. Dus mocht u in de situatie verkeren dat u een computer harde schijf of een USB stick wilt uitlenen breng hem dan naar mij zodat ik hem volledig kan wissen en zodat andere er geen enkele data van terug kunnen halen.

 

 

Werkwijze


U brengt de datadrager. Daarna begint het proces en als deze klaar is, is alle data verwijderd. En kunt u met een gerust hart de data drager uitlenen of verkopen.

 

 

Kosten


De kosten zijn €25,- Hiermee is alle data weg en kan deze niet terug worden gehaald door criminelen en andere kwaadwilligen.


nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte? Meld je aan voor de PC Dokter nieuwsbrief!

 

E-mail:


MSN Support

 

msn@pcdokter-rotterdam.eu

 

msn Download hiernaast de nieuwe versie van MSN Messenger

house Contact

 

Pcdokter-Rotterdam.eu

melkpad 8

3075hp Rotterdam

emailinfo@pcdokter-rotterdam.eu

tel 010-841 841 7