Laptopdokter-Rotterdam is onderdeel van
Pcdokter-Rotterdam

 

Pcdokter-rotterdam is sinds 2015 het computer reparatie bedrijf voor al uw ICT problemen. Sinds 2015 hebben wij al honderden klanten met volledige tevredenheid geholpen.
Wij zijn er elke dag om u te kunnen helpen met al uw wensen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij knappen het voor u op. Dit kan zijn omdat u problemen hebt met uw systeem of laptop. Maar ook als u toe bent aan een nieuw systeem of laptop. Of wat dacht u van een website die u gehost wilt hebben op een betrouwbaar platform. Voor dit en nog vele andere computer zaken kunt u terecht bij Pcdokter-Rotterdam. Wij zijnĀ  u graag van dienst!

 

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan starters, zzp-ers en het midden en klein bedrijf (MKB). Of u nu een groot budget hebt of minimaal, wij accepteren iedereen als klant!

 

Wij zijn van alle markten thuis en juist daar ligt onze kracht.
Een klein gedeelte van onze diensten kunnen bestaan uit: het assembleren van een nieuwe pc, het repareren van een laptop/pc, het installeren/configureren van een netwerk of bij het helpen van het beveiligen van uw systeem/netwerk.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Of neem een kijkje op onze website.

 

Het verschil tussen ons en de concurrent is dat wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij denken met de klant mee en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing. Ons advies is daarom ook altijd ten behoeve van de klant.

 

Ons doel is daarom ook altijd 100% tevredenheid. Dit kunnen wij realiseren doordat uitsluitend vakmensen met u werken.
Dit kunnen wij ook waarmaken doordat wij alleen werken met de beste apparatuur/software.

nieuwsbrief

 

Altijd op de hoogte? Meld je aan voor de PC Dokter nieuwsbrief!

 

E-mail:


MSN Support

 

msn@pcdokter-rotterdam.eu

 

msn Download hiernaast de nieuwe versie van MSN Messenger

house Contact

 

Laptopdokter-Rotterdam

melkpad 8

3075hp Rotterdam

emailinfo@pcdokter-rotterdam.eu

tel 010-8418417